Lekplatsbyggarna i Mellansverige

Östergötlands län

Information

Lekplatsbyggarna i Mellansverige hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Lekplatsbyggarna i Mellansverige finns. I Ödeshög så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lekplatsbyggarna i Mellansverige tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lekplatsbyggarna i Mellansverige har haft sedan 2004-05-20. Lekplatsbyggarna i Mellansverige har funnits sedan och 2004-05-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lekplatsbyggarna i Mellansverige så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2528309.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lekplatsbyggarna i Mellansverige har idag 500603-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lekplatsbyggarna i Mellansverige

Försäljning av lekredskap samt byggnation och underhåll av lekplatser och därmed förenlig verksamhet såsom exempelvis besiktning, utbildning, projektering, anläggning av grönytor, plattläggning och markentreprenad.

I Lekplatsbyggarna i Mellansverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asp, Jan Roland som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .