REFUGIUM

Östergötlands län

Information

511004-XXXX är organisationsnummer för företaget REFUGIUM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som REFUGIUM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som REFUGIUM finns i.

REFUGIUM har varit registrerat sedan 1998-12-28 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för REFUGIUM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

REFUGIUM är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för REFUGIUM är följande:

Vill ni komma i kontakt med REFUGIUM så kan ni göra det på telefon genom 0141-220021 eller genom brev på följande adress:

Alternativa medicinska behandlingar samt försäljning av kosttill- skott, homeopatiska örter, örtextrakt samt därmed förenlig verk- samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med REFUGIUM och det är Samuelsson, Karl Torgny som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,