Alvastra Klosterträdgård

Östergötlands län

Information

511213-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Alvastra Klosterträdgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alvastra Klosterträdgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Alvastra Klosterträdgård finns i.

Alvastra Klosterträdgård har varit registrerat sedan 1997-04-30 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alvastra Klosterträdgård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Alvastra Klosterträdgård är och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Alvastra Klosterträdgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alvastra Klosterträdgård så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Trädgårdsodling samt turism verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alvastra Klosterträdgård och det är Kempe, Karl Bertil som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,