Moniqa Karlssons Hårvård

Östergötlands län

Information

520111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Moniqa Karlssons Hårvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Moniqa Karlssons Hårvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som Moniqa Karlssons Hårvård finns i.

Moniqa Karlssons Hårvård har varit registrerat sedan 1995-04-22 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Moniqa Karlssons Hårvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Moniqa Karlssons Hårvård är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för Moniqa Karlssons Hårvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Moniqa Karlssons Hårvård så kan ni göra det på telefon genom 0144-12080 eller genom brev på följande adress:

Hårvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Moniqa Karlssons Hårvård och det är Karlsson, Monika Doris Elisabeth som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,