Sotängs Handel

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ödeshög och Sotängs Handel är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sotängs Handel är ett av dem. Statusen för Sotängs Handel är att Bolaget är aktivt.

Sotängs Handel är ett Enskild firma och skapades 2000-05-26. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där företaget finns i jobbar för att företag som Sotängs Handel ska trivas.

Sotängs Handel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01. I Ödeshög så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Grossistförsäljning av golv och inredningsprodukter. Lagerförsäljning av golv och inredningsprodukter. Installation och underhållning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sotängs Handel är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är Sotängs Handel och det finns flera företag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Sotängs Handel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-64080.

.

De som är på något sätt har med Sotängs Handel är Karlsson, Peter Arne Sune som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sotängs Handel har 530403-XXXX som sitt organisationsnummer.