Hästholmens Hamn- och Magasin AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Hästholmens Hamn- och Magasin AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ödeshög här finns det många olika Aktiebolag. Hästholmens Hamn- och Magasin AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ödeshög jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Hästholmens Hamn- och Magasin AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556004-0395.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Hästholmens Hamn- och Magasin AB på följande adress Mjölbyv. 16, 599 31, Ödeshög.

Hästholmens Hamn- och Magasin AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hästholmens Hamn- och Magasin AB så sitter följande personer i styrelsen: , Cornell, Carl Johan Michael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för verksamheten är att utveckla och förvalta Hästholmens hamn, bedriva uthyrning av båt- och gästhamnsplatser, samt uthyrning av lokaler i hamnmagasin, fritidshus och campingplatser. Likvideras bolaget skall dess behållna tillgångar tillfalla Ödeshögs kommun.