Ödeshögsverken Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Ödeshögsverken Aktiebolag är ett bolag som finns i Ödeshög. I Ödeshögsverken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tamm, Andres Uno som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlquist Levy, Ann Eva Elisabet som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Wahlqvist, Lars Anders Lennart som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Leek, Pär Jonas Bertil som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ödeshögsverken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ödeshögsverken Aktiebolag på telefon 0144-15600.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ödeshögsverken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ödeshögsverken Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ödeshögsverken Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Ödeshögsverken Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ödeshögsverken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ödeshögsverken Aktiebolag har 556053-5816 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.