P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet)

Östergötlands län

Information

P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) har haft sedan 1994-01-01. P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 25, 599 31, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0144-10065.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) Privat, ej börsnoterat.

P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) har idag 556057-4864 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Axén, Per Arne -Axén, Per Olof Christer är den som för stunden ansvarar för P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet)

Bolaget skall idka handel med konfektionsvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I P.Axén & Son Aktiebolag (Hotellet) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axén, Per Arne som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Axén, Per Olof Christer som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .