Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mjölbyv. 17, 599 31, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0144-10145.

Ödeshög arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag har idag 556088-3539 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bilverkstad, bensinstation samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ödeshögs Bil- och Motor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hahne, Johan Nicklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, John Josef Göte som är född 1929 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .