Motell Vida Vättern Fastighet AB

Östergötlands län

Information

Motell Vida Vättern Fastighet AB är ett företag som finns i Ödeshög. I Motell Vida Vättern Fastighet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pantzar, Karl Oscar som är född 1974 och har titeln VD, Pantzar, Karl Oscar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Carl Jan Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pantzar, Klas Robert som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Motell Vida Vättern Fastighet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Motell Vida Vättern Fastighet AB på telefon 0144-40054.

Bolaget skall förvalta och hyra ut egen fastighet till externt bolag som ansvarar för drift av motell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Motell Vida Vättern Fastighet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Motell Vida Vättern Fastighet AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Motell Vida Vättern Fastighet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Motell Vida Vättern Fastighet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Motell Vida Vättern Fastighet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Pantzar, Karl Oscar

Motell Vida Vättern Fastighet AB har 556145-6426 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.