Lundell & Co Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Lundell & Co Lantbruks Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ödeshög här finns det många olika Aktiebolag. Lundell & Co Lantbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ödeshög jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Lundell & Co Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556150-0744.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5664119 alternativt besöka eller skicka post till Lundell & Co Lantbruks Aktiebolag på följande adress Kungsv. 52, 599 31, Ödeshög.

Lundell & Co Lantbruks Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lundell & Co Lantbruks Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hjalmarsson, Anders Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska äga och förvalta fastigheter samt driva handel med och produktion av lantbruksprodukter samt därmed förenlig verksamhet.