Aktiebolaget Danagårds Grafiska

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Aktiebolaget Danagårds Grafiska är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Danagårds Grafiska är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Danagårds Grafiska är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Danagårds Grafiska är ett Aktiebolag och skapades 1979-10-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Danagårds Grafiska ska trivas.

Aktiebolaget Danagårds Grafiska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckeri- och bokbinderirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Danagårds Grafiska är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Danagårds Grafiska Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Danagårds Grafiska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-76100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Hjelm, Peter Åke -Karlsson, Kjell Ove Holger -Struck, Rune Mark Valter i förening med en av -Engström, Gunnar Olof Hans -Guichard, Michel Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Danagårds Grafiska är Hjelm, Peter Åke som är född 1960 och har titeln VD, Hjelm, Peter Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell Ove Holger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Gunnar Olof Hans som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Guichard, Michel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Struck, Rune Mark Valter som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotRosenkvist, Claes Eric som är född 1967 och har titeln Suppleant, Vadell, Viola Pernilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorJohansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantTegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Aktiebolaget Danagårds Grafiska har 556201-5585 som sitt organisationsnummer.