Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Ödeshög finns det ett Aktiebolag som heter Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag i Östergötlands län. Ödeshög är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1982-09-03 så har Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kulltorp, 599 94, Ödeshög. Vi ni istället prata med Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det på 0144-10685.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende schaktentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Svensson, Uno Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stenlund, Karl Robin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Martin Joakim som är född 1981 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Uno Roland .

Uno Svensson Grävmaskiner Aktiebolag har 556220-1458 som sitt organisationsnummer.