Blixhult Gård AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Blixhult Gård AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Blixhult Gård AB är ett av dem. Statusen för Blixhult Gård AB är att Bolaget är aktivt.

Blixhult Gård AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-11-26. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Blixhult Gård AB ska trivas.

Blixhult Gård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att alntbruk med biverksamhet såsom turism och upplevelser i Holavedbyggd samt konsulttjänster inom och utom Sverige med landsbyggssutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blixhult Gård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23.

Idag är Blixhult Gård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Blixhult Gård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5131079.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Blixhult Gård AB är Silfver, Lena Margareta som är född 1954 och har titeln VD, Silfver, Roger Stig-Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Silfver, Lena Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Blixhult Gård AB har 556268-3143 som sitt organisationsnummer.