G & K Franssons Skogsmaskiner Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall utföra arbeten med skogsmaskiner och lastfordon samt entreprenadarbeten i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G & K Franssons Skogsmaskiner Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är G & K Franssons Skogsmaskiner Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 1986-10-16 så skapades G & K Franssons Skogsmaskiner Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556285-5840 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ödeshög.

Just nu är G & K Franssons Skogsmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med G & K Franssons Skogsmaskiner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0144-33126 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom G & K Franssons Skogsmaskiner Aktiebolag är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .