Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-06-22. Men sedan 1987-01-01 så har Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till St. Åby Storeryd, 599 92, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-23088.

Ödeshög arbetar för att företag som Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva ullspinneri och väveri samt därmed sammanhängande försäljning av produkter och tjänster.

Firmatecknare för Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag och det är följande personer, Norberg, Börje Karl Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg Hellsten, Ulla-Karin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Östergötlands Ullspinneri Aktiebolag är 556299-3708.