Aktiebolaget Hallins Verkstäder

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Hallins Verkstäder är ett bolag som finns i Ödeshög. I Aktiebolaget Hallins Verkstäder finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallin, Hans Olov Tommy som är född 1964 och har titeln VD, Hallin, Hans Olov Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Per Christer Hjalmar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Hans Harald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Berndt Ola Hjalmar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Klintebjer, Roger Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantRousu, Annika Dorris Dagsdotter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Hallins Verkstäder så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Hallins Verkstäder på telefon 0144-15300.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med rostfria artiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Hallins Verkstäder av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Hallins Verkstäder är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Hallins Verkstäder innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Hallins Verkstäder är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Hallins Verkstäder så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hallin, Hans Olov Tommy -Hallin, Per Christer Hjalmar

Aktiebolaget Hallins Verkstäder har 556331-9986 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.