Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-05-29. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag ska trivas.

Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad,fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-15650.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Stig Inge Firman tecknas två i förening av -Claesson, Karin Elisabet -Johansson, Axel Rudolf Kennert -Kennemyr, Yngve Roland -Åberg, Anders Östen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag är Åberg, Anders Östen som är född 1949 och har titeln VD, Åberg, Anders Östen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Inge som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Axel Rudolf Kennert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Karin Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kennemyr, Yngve Roland som är född 1937 och har titeln SuppleantRibers, Bo Ulfsson som är född 1942 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Ödeshögs Mekaniska Aktiebolag har 556361-5557 som sitt organisationsnummer.