Boets Lådfabrik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Boets Lådfabrik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Boets Lådfabrik Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Boets Lådfabrik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Boets Lådfabrik Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-07-18. Men sedan 1990-01-01 så har Boets Lådfabrik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gränsg. 1, 578 33, Aneby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Boets Lådfabrik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-20021.

Ödeshög arbetar för att bolag som Boets Lådfabrik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Boets Lådfabrik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Boets Lådfabrik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Boets Lådfabrik Aktiebolag och det är följande personer, Eskilsson, Lise-Lotte Marietta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Kenneth Tage Ingemar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Boets Lådfabrik Aktiebolag är 556366-0512.