Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-11. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag är Orrenius, Per Erik Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Orrenius, Anna Catharina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Orrenius, Christer Oscar Birger som är född 1936 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Sjöstorp Lantbruks Aktiebolag har 556383-4158 som sitt organisationsnummer.