Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556396-8436 är organisationsnummer för verksamheten Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag finns i.

Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-05-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0144-32015 eller genom brev på följande adress:
Hedåkra, 0 , Ödeshög

Bolaget skall bedriva kroppsvård, handel med jordbruksprodukter, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christinas Massage i Ödeshög Aktiebolag och det är Lorin, Hans Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorin, Anita Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,