Runnestad Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Runnestad Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Runnestad Lantbruks Aktiebolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Runnestad Lantbruks Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Runnestad Lantbruks Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Runnestad Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Runnestad Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Runnestad, 590 21, Väderstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-71238.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Runnestad Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Runnestad Lantbruks Aktiebolag har idag 556398-8228 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Runnestad Lantbruks Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Runnestad Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars-Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sture Magnus som är född 1941 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .