Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-19. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag ska trivas.

Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bensinstationsverksamhet med servicebutik, markentreprendaverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-40056.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag är Pantzar, Klas Robert som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Pantzar, Karl Oscar som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Petrol Bensinstation Vida Vättern Aktiebolag har 556406-0829 som sitt organisationsnummer.