Fyrbondegårdens Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Fyrbondegårdens Lantbruks Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ödeshög här finns det många olika Aktiebolag. Fyrbondegårdens Lantbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ödeshög jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Fyrbondegårdens Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556408-2716.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0144-10178 alternativt besöka eller skicka post till Fyrbondegårdens Lantbruks Aktiebolag på följande adress Åby Fyrbondegård, 599 94, Ödeshög.

Fyrbondegårdens Lantbruks Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fyrbondegårdens Lantbruks Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Fyrbonde, Anders Ragnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.