Ödeshögs Rör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall idka rörmokeri samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ödeshögs Rör Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Ödeshögs Rör Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 1990-10-24 så skapades Ödeshögs Rör Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556408-2732 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ödeshög.

Just nu är Ödeshögs Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ödeshögs Rör Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-2102758 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ödeshögs Rör Aktiebolag är Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Likvidator, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .