Kronheds Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Kronheds Lantbruks Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Kronheds Lantbruks Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kronheds Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kronheds Lantbruks Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-11-14. Men sedan 1990-01-01 så har Kronheds Lantbruks Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Heda Jättingstad, 599 94, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kronheds Lantbruks Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5646825.

Ödeshög arbetar för att verksamheter som Kronheds Lantbruks Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kronheds Lantbruks Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kronheds Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Kronhed, Eva Marianne -Kronhed, Karl Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kronheds Lantbruks Aktiebolag och det är följande personer, Kronhed, Karl Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronhed, Eva Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kronheds Lantbruks Aktiebolag är 556411-2877.