NoLo Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556412-8246 är organisationsnummer för verksamheten NoLo Lantbruks Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NoLo Lantbruks Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som NoLo Lantbruks Aktiebolag finns i.

NoLo Lantbruks Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-04 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NoLo Lantbruks Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

NoLo Lantbruks Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NoLo Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lorin, Hans Erik -Nordstrand, Sven-Axel Arthur

Vill ni komma i kontakt med NoLo Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-70357 eller genom brev på följande adress:
Karleby, 590 21, Väderstad

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift, service och reparationer av jordbruksmaskiner, handel med jordbruksprodukter, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NoLo Lantbruks Aktiebolag och det är Lorin, Hans Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordstrand, Sven-Axel Arthur som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anders Roland som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,