Alvastra Gård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift, äga och förvalta fastigheter, bedriva värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alvastra Gård Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Alvastra Gård Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 1990-12-14 så skapades Alvastra Gård Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Alvastra Gård Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Alvastra Gård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556413-9557 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ödeshög.

Just nu är Alvastra Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Alvastra Gård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0144-33178 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alvastra Gård Aktiebolag är Orrenius, Nils Thomas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Orrenius, Nils Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglert, Anna Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .