Wik:s lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk, företrädesvis mjölk och köttproduktion jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wik:s lantbruk Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Wik:s lantbruk Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 1990-12-28 så skapades Wik:s lantbruk Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Wik:s lantbruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wik:s lantbruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556414-5703 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ödeshög.

Just nu är Wik:s lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Wik:s lantbruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-5261405 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wik:s lantbruk Aktiebolag är Vik, Bengt Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Vik, Bengt Ingvar som är född 1928 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .