Kvarntorps Kvarn Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Kvarntorps Kvarn Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Kvarntorps Kvarn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kvarntorps Kvarn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kvarntorps Kvarn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-21. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där företaget finns i jobbar för att företag som Kvarntorps Kvarn Aktiebolag ska trivas.

Kvarntorps Kvarn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva kvarnrörelse, uthyrning av arbetskraft samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvarntorps Kvarn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Kvarntorps Kvarn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Kvarntorps Kvarn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-71014.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kvarntorps Kvarn Aktiebolag är Ahl, Sven Lage Emil som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Våge Bertil som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Edit Maria som är född 1927 och har titeln Suppleant, Ahl, Gösta Holger som är född 1924 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantCaroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Kvarntorps Kvarn Aktiebolag har 556417-8431 som sitt organisationsnummer.