Tollanders Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556425-1956 är organisationsnummer för bolaget Tollanders Lantbruk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tollanders Lantbruk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som Tollanders Lantbruk Aktiebolag finns i.

Tollanders Lantbruk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-26 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tollanders Lantbruk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Tollanders Lantbruk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tollanders Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Tollanders Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0144-32044 eller genom brev på följande adress:
Heda Jättingstad, 599 94, Ödeshög

Bolaget skall driva lantbruk jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tollanders Lantbruk Aktiebolag och det är Tollander, Bo Alvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tollander, Lars Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tollander, Sven Alvar som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,