Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling av rostfria artiklar företrädesvis matvagnar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 1991-06-03 så skapades Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556427-4792 är organisationsnummret för företaget som finns i Ödeshög.

Just nu är Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0144-15300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hallin, Hans Olov Tommy -Hallin, Per Christer Hjalmar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hallin & Partners Verkstad Aktiebolag är Hallin, Per Christer Hjalmar som är född 1963 och har titeln VD, Hallin, Per Christer Hjalmar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Berndt Ola Hjalmar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallin, Hans Olov Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rousu, Annika Dorris Dagsdotter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln RevisorJan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .