Jussberg - Tollstad Lantbruksaktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Jussberg - Tollstad Lantbruksaktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ödeshög här finns det många olika Aktiebolag. Jussberg - Tollstad Lantbruksaktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ödeshög jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Jussberg - Tollstad Lantbruksaktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556428-7729.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Jussberg - Tollstad Lantbruksaktiebolag på följande adress Heda Jussberg, 599 94, Ödeshög.

Jussberg - Tollstad Lantbruksaktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jussberg - Tollstad Lantbruksaktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Fredriksson, Håkan Fredrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Rosén, Hans Christer som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.