GZON Pellets-produkter AB

Östergötlands län

Information

GZON Pellets-produkter AB är ett av många företag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som GZON Pellets-produkter AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GZON Pellets-produkter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

GZON Pellets-produkter AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1991-08-22. Men sedan 1991-01-01 så har GZON Pellets-produkter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyg. 21, 599 33, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GZON Pellets-produkter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-10821.

Ödeshög arbetar för att företag som GZON Pellets-produkter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GZON Pellets-produkter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolagets verksamhets skall vara att: bedriva utveckling, produktion och försäljning av produkter för pelletseldning samt reparation och service för verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GZON Pellets-produkter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GZON Pellets-produkter AB och det är följande personer, Gustafsson, Nils Sören Emanuel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Elisabet Vivan Linnea som är född 1953 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Björn Nils-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Viktorssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GZON Pellets-produkter AB är 556430-2346.