J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag

Östergötlands län

Information

J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norra v. 10, 599 33, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0144-31620.

Ödeshög arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag har idag 556431-9159 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag

Bolaget skall driva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I J-Å Carlssons Åkeri i Ödeshög Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Lennart Jan-Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ingegerd Sylvia Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .