Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-24. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där bolaget finns i jobbar för att bolag som Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag ska trivas.

Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ödeshög så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installations- och handelsrörelse inom VVS-branschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-31360.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag är Modig, Jan-Christer som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Karin Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Krister Modighs Rörtjänst Aktiebolag har 556435-6474 som sitt organisationsnummer.