Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag är ett företag som finns i Ödeshög. I Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lilian Birgitta som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Tore Linné som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hans Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Annelie Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag på telefon 0140-34011.

Bolaget skall bedriva resebyrå samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Hans Anders -Johansson, Lilian Birgitta -Johansson, Tore Linné

Trehörna Valdemarsvik Buss Aktiebolag har 556437-0939 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.