Ole Flensted AB

Östergötlands län

Information

I Ödeshög finns det ett Aktiebolag som heter Ole Flensted AB. Det finns flera företag som liknar Ole Flensted AB i Östergötlands län. Ödeshög är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ole Flensted AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1992-10-26 så har Ole Flensted AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ole Flensted AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Ole Flensted AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Forsby, 599 93, Ödeshög. Vi ni istället prata med Ole Flensted AB så kan ni göra det på 0144-15500.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av livsmedelsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gustavsson, Hans Erik som är född 1946 och har titeln Extern VD, Wernsing, Stefan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Knagge, Reinhold som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Suding, Bernard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Håkansson, Thomas som är född 1953 och har titeln Delgivningsbar person, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln RevisorKLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Ole Flensted AB har 556454-4103 som sitt organisationsnummer.