Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1993-04-01. Men sedan 1996-01-01 så har Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyg. 20, 599 33, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-31020.

Ödeshög arbetar för att företag som Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och fastigheter, bedriva ulthyrningsverksamhet av tvätteriutrustning, bedriva transportverksamhet hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Anna Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindvall, James Urban Pontus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Ann-Britt Yvonne K som är född 1951 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ödeshögstvätten Holding Aktiebolag är 556465-3953.