Hans Stolt Bygg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Hans Stolt Bygg Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Hans Stolt Bygg Aktiebolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans Stolt Bygg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hans Stolt Bygg Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Hans Stolt Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hans Stolt Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 17, 599 32, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0144-31753.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hans Stolt Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hans Stolt Bygg Aktiebolag har idag 556467-4413 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hans Stolt Bygg Aktiebolag

Bolaget skall utföra ny-, om- och tillbyggnader samt reparationsarbeten inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hans Stolt Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stolt, Hans Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stolt, Hans Rasmus som är född 1988 och har titeln Suppleant, Feucht, Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Tjärna Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .