CADMUS Fastighetsekonomi AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med, äga och förvalta fast egendom och kapital,bedriva konsultverksamhet inom områdena ekonomi, juridik och fastigheter, på konsultbasis utvärdera och bedöma kemiska produkter vad gäller hälso-och miljöfarlighet samt upprätta varuinformationsblad härom jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CADMUS Fastighetsekonomi AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är CADMUS Fastighetsekonomi AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 1994-02-28 så skapades CADMUS Fastighetsekonomi AB och verksamheten är har F-skattsedel CADMUS Fastighetsekonomi AB har haft det sedan 1994-01-01.

CADMUS Fastighetsekonomi AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-25

556480-2402 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ödeshög.

Just nu är CADMUS Fastighetsekonomi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med CADMUS Fastighetsekonomi AB så går det att nå dem via telefon på 070-4134345 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CADMUS Fastighetsekonomi AB är Mörk Olander, Ulla Carolina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörk, Greta Karin som är född 1943 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .