Jamaca AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av personal, försäljning, import och export av datorer, dataprogramvaror, fordon och båtar, förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jamaca AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Jamaca AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 1994-02-16 så skapades Jamaca AB och verksamheten är har F-skattsedel Jamaca AB har haft det sedan 1994-01-01.

Jamaca AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556481-4217 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ödeshög.

Just nu är Jamaca AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Jamaca AB så går det att nå dem via telefon på 013-310010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jamaca AB är Larsson, Jan Christer Sören som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulla Britt-Mari som är född 1939 och har titeln Suppleant, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .