Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556481-8309 är organisationsnummer för verksamheten Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag finns i.

Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-17 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0144-10074 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 3, 599 33, Ödeshög

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ödeshögs Fastighetsbolag Aktiebolag och det är Nilsson, Jonas Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodling, Vita Catharina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,