LD-Design Electronics Aktiebolag

Östergötlands län

Information

LD-Design Electronics Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som LD-Design Electronics Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LD-Design Electronics Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

LD-Design Electronics Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-12-05. Men sedan 1995-01-01 så har LD-Design Electronics Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Verkstadsg. 5, 599 33, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LD-Design Electronics Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0910-779778.

Ödeshög arbetar för att bolag som LD-Design Electronics Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LD-Design Electronics Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom el & elektronik, utveckling och försäljning av elektronikenheter, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LD-Design Electronics Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LD-Design Electronics Aktiebolag och det är följande personer, Dernebo, Lars Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Dernebo, Lena Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Berit Gullan Yvonne som är född 1947 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LD-Design Electronics Aktiebolag är 556498-3434.