Lööfs Lantbruk AB

Östergötlands län

Information

Lööfs Lantbruk AB är ett av många företag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Lööfs Lantbruk AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lööfs Lantbruk AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-10-31.

Lööfs Lantbruk AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-11-22. Men sedan 2002-10-31 så har Lööfs Lantbruk AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Svanshals Mellangård, 590 21, Väderstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lööfs Lantbruk AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-71168.

Ödeshög arbetar för att företag som Lööfs Lantbruk AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lööfs Lantbruk AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva lantbruk, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lööfs Lantbruk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lööfs Lantbruk AB och det är följande personer, Lööf, Per Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööf, Johan Per David som är född 1984 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Materev AB som är född och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lööfs Lantbruk AB är 556498-9472.