Plåtslagar'n i Ödeshög Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri, smidesarbeten, byggnads- och montagearbeten, legotillverkning samt handel med därtill hörande produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Plåtslagar'n i Ödeshög Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Plåtslagar'n i Ödeshög Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 1994-11-28 så skapades Plåtslagar'n i Ödeshög Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556500-0089 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ödeshög.

Just nu är Plåtslagar'n i Ödeshög Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Plåtslagar'n i Ödeshög Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0144-31409 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Anders Gunnar -Lindgren, Karin Elisabet

Följande personer är på något sätt aktiva inom Plåtslagar'n i Ödeshög Aktiebolag är Lindgren, Anders Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Karin Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .