Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Ödeshög finns det ett Aktiebolag som heter Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag i Östergötlands län. Ödeshög är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1995-04-25 så har Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag varit registrerat. Idag är Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 16, 599 31, Ödeshög. Vi ni istället prata med Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag så kan ni göra det på 0144-12021.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik och rehabilitering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Piel, Bo Svante som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Piel, Birgitta Linnéa som är född 1953 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ödeshögs Sjukgymnastik & Rehab Aktiebolag har 556511-9780 som sitt organisationsnummer.