Vätterns Stugby AB

Östergötlands län

Information

556527-0963 är organisationsnummer för verksamheten Vätterns Stugby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vätterns Stugby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som Vätterns Stugby AB finns i.

Vätterns Stugby AB har varit registrerat sedan 1995-11-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vätterns Stugby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Vätterns Stugby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vätterns Stugby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Vätterns Stugby AB så kan ni göra det på telefon genom 0144-40115 eller genom brev på följande adress:
Hårstorp, 599 91, Ödeshög

Bolaget skall bedriva stuguthyrning och anläggningsarbeten inom byggsektorn ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vätterns Stugby AB och det är Pantzar, Björn Albert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pantzar, Karin Elisabet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Pantzar, Karl Oscar som är född 1974 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor,