Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vätterviksg. 2, 591 37, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0141-55955.

Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag har idag 556547-1645 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag

Bolaget skall bedriva gräv- och entreprenadtjänster, försäljning av berg- och jordprodukter, försäljning och reparationer av motorfordon,transporttjänster, förvaltning av fast och lös egendom, tillverkning och försäljning av släpvagnar, uthyrning av motorfordon, motorredskap och släpvagnar samt smidesarbete och därmed förenlig verksamhet.

I Entreprenadmaskiner i Motala Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Josefsson, Christer Robert som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsten, Christel Annika som är född 1947 och har titeln Suppleant, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .