Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1998-08-20. Men sedan 1999-01-01 så har Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mjölbyv. 22, 599 31, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-31626.

Ödeshög arbetar för att verksamheter som Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva transporter med levande djur samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rundgren, Anders Conny -Svensson, Peter Oskar -Svensson, Ulla Elisabet.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Ulla Elisabet som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Rundgren, Anders Conny som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Peter Oskar som är född 1979 och har titeln Suppleant, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ödeshögs Djurtransport Aktiebolag är 556557-1733.